Social Media Marketing

New York City (2)

Hoe benadert u potentiële klanten en cliënten? Hoe optimaliseert u sociale mediapagina’s om te zorgen dat ze gemakkelijk te vinden zijn en snel indruk maken op mensen zodat ze uw teksten liken en volgen? Hoe gebruikt u Social Media om uw content marketing te verbeteren? Dit zijn een aantal van de vragen die onze Social Media experts elke week krijgen.

CREËER. DEEL. INFORMEER.

Dat zijn de dingen waarop u zou moeten focussen aangezien niemand uw business, producten en klanten kent. Maar hoe bereikt u een groot publiek en breidt u uw klantenkring uit? Hoe deelt u uw fantastische ideën en kennis zodat u als expert gezien wordt?

Het antwoord is: met Social Media

Om meer tijd te hebben voor het laten groeien van uw onderneming moet u uzelf voorbereiden – laat duidelijk zijn dat u uw mouwen moet opstropen en uw handen vuil moet maken.

U geeft informatie en nieuws over uw onderneming op een reguliere basis. Wij verzamelen het, optimaliseren het en maken het aantrekkelijk voor breed of specifiek publiek via gekozen kanalen, beginnende met Twitter, Facebook, LinkedIn en verder via Instagram,YouTube en Pinterest. Elk vak, elke industrie heeft andere kanalen om haar doelgroepen te benaderen. Indien u het zelf doet, dan adviseren wij u graag. Mocht u Social Media beheer willen outsourcen dan staan wij voor u klaar met een team professionals: tekstenschrijvers, optimalisatie en conversiespecialisten, video en audiobewerkers, etc. Kortom, een breed scala aan Social Media professionals.