Neem contact met ons op en bestel uw pakket.

Bez-tytułu

*LINKEDIN beheer pakket: profiel bijwerken en professioneel beheer met volgende diensten:

1 lang artikel (tot 1000 woorden),
3 posts (tot 400 woorden)
8 infographics
12 maal delen of commentaren per maand

 

 

** Op aanvraag beschikbare ondersteuning voor extra kanalen.

Contract is minimaal voor 3 maanden.
Neemt u direct een 6 maanden contract dan vervallen de set-up kosten.
Bij 12 maanden ontvangt u 10% korting.

We houden dingen graag simpel en we zijn zeker over onze diensten en het resultaat dat we leveren. In het onwaarschijnlijke geval dat u niet tevreden bent met ons werk, kunt u op elk moment (aan het einde van de maand) annuleren zonder enige kosten.
pinterest-logo-transparent-background-copy1-1024x1024Instagram-Icon-993x1024snapcode

 

 

 

Neem contact op voor meer informatie over opties en prijzen.

 

 

Wat zit er in onze paketten?

Account set-up – Wij creëren voor u de account op het Social Media kanaal geschikt voor uw bedrijf met alle nodige informatie.

Bedrijfspagina optimalisatie – Voordat we starten met onze campagnes zullen we uw Social Media pagina’s optimaliseren voor maximale zichtbaarheid.

Gepersonaliseerde achtergrondafbeeldingen en graphicsDe afbeeldingen die worden gebruikt voor achtergronden en posts zullen gepersonaliseerd worden voor uw onderneming en hebben een geïntegreerd logo/watermerk.

Hoge kwaliteit posts – We zullen de posts creëren op basis van de content die u heeft (website, whitepapers, mailing, video’s, etc.) en van gerelateerde websites met als doel het genereren van ‘shares’ op Social Media en interactie.

Nieuwe volgers vinden – We zullen met u in overleg gaan over uw bedrijfsdoelen en onze Social Media campagnes daarop aanpassen zodat ze in lijn staan met uw doelen. We proberen niet alleen het aantal volgers te verhogen maar richten ons ook op het vinden van nieuwe volgers die van waarde kunnen zijn voor uw onderneming.

Campagne management – We managen uw adverterende campagnes op Facebook, Twitter en LinkedIn om te zorgen dat u het meest haalt uit uw adverteer-budget.Limav-Flat-Gradient-Social-Pinterest