Uw Persoonlijke Virtuele Assistent – VA

Harder werken is geen oplossing meer. De oplossing is om slimmer te werken.

Het gaat niet meer om efficiënt uw to-do-lijstjes af te werken; het gaat om taken delegeren en tijd creëren voor strategische taken, groei of uw vrienden en gezin . Start met het opbouwen van een virtueel team in plaats van een burn-out. Virtuele Assistenten (algemeen of gespecialiseerd) zijn een ideaal alternatief voor het afnemen van de druk en het stimuleren van groei van uw bedrijf.

Laat ons de best passende assistent voor u vinden.

 

Waarom uitbesteden?

Tijd, geld en een hoger rendement

 

Tijd winnen

Tijd is waardevoller dan geld en als u een taak uitvoert die iemand anders voor slechts een paar euro kan doen, dan maakt u een krachtig statement over hoe weinig waardering u hebt voor uw belanrijkste bezit: Tijd.

Virtuele Assistenten helpen u om ‘meer tijd te kopen’ in uw werkdag, ondernemers-stress te verlichten en geven u de kans om te gaan werken AAN uw bedrijf en het te laten GROEIEN, in plaats van opgesloten te zitten, VOOR uw bedrijf te werken en het slechts IN STAND HOUDEN.

Door u te verlossen van uw routine en tijdrovende taken kan een virtuele assistent letterlijk uren aan uw dag toevoegen. Stelt u zich eens voor die uren te gebruiken om nieuwe potentiële klanten te ontmoeten, nieuwe kansen te onderzoeken of meer tijd met uw familie door te brengen. Tijd is onze meest waardevolle bezit maar vaak ook hetgene dat we uiteindelijk verspillen aan onnodige zaken.

 

Geld besparen

Door gebruik te maken van de diensten van Outzorce, het enige wat u betaald is de eenmalige betaling voor het linken van een VA aan uw bedrijf. U kunt kiezen hoeveel uren uw Virtuele Assistent werkt – als u iemand nodig hebt voor 10, 20 of 40 uur per week. VA’s zijn een geweldig alternatief voor voltijd medewerkers – het krijgen van voltijd virtuele assistenten betekent; geen personeelsverloop meer, geen verlies van productiviteit en geen trainingskosten.

 

Schrijf in om een analyse van de kostenverschillen te krijgen tussen vast personeel en een algemene- en gespecialiseerde VA.

 

Rendement verhogen

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk dat bedrijven hun activiteiten uitbesteden om het rendement te verhogen en de workflow te stroomlijnen. Het uitbesteden van een aantal taken helpt u het rendement van uw onderneming te verhogen op de volgende manieren:

– Doordat u zich kunt focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf: u kunt het beste uit uw tijd halen en de productiviteit maximaliseren, uw bedrijf laten groeien en doen waar u het beste in bent – het verkopen van uw ideëen en producten waardoor u meer inkomsten binnenhaalt.

– Door de beste specialisten in te huren die de specifieke taken uitvoeren waar u zelf weinig verstand van hebt en wat u ook niet nodig hebt: het ontwerpen van geweldige illistraties, het bouwen van websites en het maken van interactieve films. Dit helpt u om een professioneel en aantrekkelijk imago op te bouwen met aanzienlijk lagere kosten met betrekking tot communicatie.

– Door het verplaatsen van veel voorkomende, maar belangrijke taken met betrekking tot communicatie en sociale mediakanalen: u hoeft geen uren te besteden aan het schrijven en herschrijven van uw blog-, Facebook-, LinkedIn- en Twitterberichten. Met uw duidelijke briefing kan de VA berichten voor u schrijven en publiceren op bepaalde uren en op specifieke plaatsen. Zo bespaart u tijd zonder het verlies van kwaliteit en uw persoonlijke betrokkenheid.

– Door eenvoudige document-toegang te verzorgen en irritante dagtaken over te nemen: wanneer u een VA uw documenten laat ordenen, klant-databases en mailinglijsten laat beheren, reizen in te plannen, presentaties en materialen laat voorbereiden, kerstkaarten en uitnodigingen voor evenementen laat versturen wordt het beheren van uw bedrijf en stuk makkelijker.